Sanfelix Services

Praktische juridische en administratieve dienstverlening.
Voor het MKB en de ZZP’er.


Over mij:

Wie ben ik?   Mijn naam is Wanda Sanfelix, zelfstandig jurist, afgestudeerd aan de Universiteit. Sinds april 2014 werk ik onder de naam "Sanfelix Services".

Wat heb ik gedaan?  Al meer dan 25 jaar werk ik voor grote internationale bedrijven, notarissen en het MKB. Daar deed ik ervaring en kennis op, op het gebied van contractenrecht, vennootschaps- en ondernemingsrecht, huurrecht en intellectuele eigendom.

Wat doe ik nu? De afgelopen jaren richt ik mij, op freelance-basis, op preventieve juridische dienstverlening voor kleine, maar snelgroeiende, MKB-bedrijven en ZZP'ers.

Waarom doe ik dat?  Om mij heen bemerkte ik dat ondernemers vaak lang rond blijven lopen met juridische problemen, niet zo gauw hulp zoeken bij de gevestigde orde (advocaten) vanwege de hoge kosten. Ze gaan vaak zelf zoeken op het internet, waar je natuurlijk ook best een eind mee komt, maar waarom zou je als ondernemer daar je kostbare tijd aan verdoen?


Werk met mij..........


Waarom zou je voor mij kiezen? Kenmerkend voor mijn dienstverlening is dat ik mij kan inleven in die problemen en uitdagingen die je als drukke ondernemer tegenkomt. Ik ben meedenkend en betrokken en service-gericht.


Ik wil jou, de drukke ondernemer, direct helpen met praktische en betaalbare oplossingen.