Sanfelix Services - legal support

Praktische juridische en administratieve dienstverlening voor bedrijven.


Samenwerking met LegalManager


LegalManager wil de juridische dienstverlening in Nederland vernieuwen en meer kostenbewust maken. Zij leveren online support onder meer op het gebied van contractmanagement en vennootschapsadministratie. Hierbij helpen ze hun klanten met het beter gebruik van die corporate legal processen.

Daarnaast biedt LegalManager de klanten een totaaloplossing door de inzet van ervaren legal project specialisten (administrators) die zorgen voor de implementatie dan wel de vervolmaking van de processen. Onder die processen valt het gebruik van uitgebreide corporate managementsysteem van Diligent Entities (Blueprint Oneworld).

Sanfelix Services is zo’n ervaren legal project specialist. Zij is aanbieder van in-house corporate legal en privacy services. Met name is Wanda Sanfelix ervaren in de implementatie en vervolmaking van de systemen zoals Diligent Entities (Blueprint Oneworld)

Samenwerking tussen Sanfelix en LegalManager betekent dus dat klanten nog beter geholpen kunnen worden met corporate services.

Wanda Sanfelix: “Ik ben enthousiast om associate te zijn van het enthousiaste team van LegalManager. Uit mijn ervaring hebben interne juridische afdelingen het meeste voordeel van dienstverleners die zowel de juridische als de operationele kant van hun werk begrijpen. Met mijn achtergrond in corporate legal en de kracht van de online paralegal oplossing van LegalManager, denk ik dat we elke juridische afdeling in Nederland helpen met het optimaliseren van hun werk."


        


Wil je meer informatie over deze nieuwe diensten? Neem dan contact op met Wanda Sanfelix (Sanfelix Services) of Jan-Willem Prakke (LegalManager).